top of page

We Build For
People

ABOUT US

OUR MISSION

Να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες τους και εξασφαλίζοντας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας εντός χρονοδιαγράμματος και οικονομικού προϋπολογισμού.

OUR VISION

Με πολύτιμο εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της TRITON ACT να διασφαλίζεται η διαρκής προώθηση πρωτοποριακών, ποιοτικών αλλά και εκσυγχρονιστικών ιδεών στην κατασκευαστική αγορά χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της εταιρείας.

H κατασκευαστική τεχνική εταιρεία ΤRITON ACT, ιδρύθηκε το 1990, με κύριο αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων οικοδομικών έργων.

Οι δραστηριότητες της TRITON ACT εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα κτιριακών εγκαταστάσεων διαθέτοντας στο πελατολόγιο της πλήθος επιχειρήσεων στους τομείς υγείας (κλινικές, φαρμακοβιομηχανίες, εργαστήρια, μονάδες αιμοκάθαρσης), γεωργίας (τυροκομεία, ιχθυοκαλλιέργειες, συσκευαστήρια φρούτων, οινοποιεία, κατοικίες, μεταλλικές κατασκευές, έργα υποδομών), καθώς και κάθε είδους Κτιριακές Εγκαταστάσεις Ειδικού Τύπου.

Ως ανώνυμη εταιρεία αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες, παρέχοντας έγκυρες και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις σε κάθε είδους κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιοτικής σχεδίασης.

Η «επένδυση» στο ανθρώπινο κεφάλαιο» αποτελεί κύριο συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας λειτουργίας της TRITON ACT καθώς και βασική προϋπόθεση για την επιτυχή δραστηριοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός εθνικών συνόρων.

Επιπρόσθετα, η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των στελεχών μας στην υλοποίηση κατασκευαστικών έργων, η κοινωνική ευαισθησία της διοίκησης αλλά και η παροχή λύσεων υψηλής αισθητικής, ποιοτικής κατασκευής και άρτιας λειτουργικότητας συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας TRITON ACT.

Building a
Sustainable Future

OUR PHILOSOPHY

We Build For
Those Who

Serve

OUR GOALS

THE SAFETY

Το να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό στους συνεργάτες σου -είτε είναι στο γραφείο είτε είναι στο εργοτάξιο- και να κερδίσεις μέσα απ’ αυτό τον σεβασμό τους, είναι το κλειδί για την επιτυχία τόσο του έργου που αναλαμβάνουμε όσο και του να είμαστε όλοι ασφαλείς κατά τη διαδικασία.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια κάθε project είναι η ασφάλεια και υγεία του προσωπικού που εργάζεται γι’ αυτό -εντός και εκτός εργοταξίου.

Γι’ αυτό και ως Triton ACT συμμορφωνόμαστε με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και νόμους. Όχι απλά γιατί απαιτείται, αλλά γιατί η 30χρονη εμπειρία μας έχει δείξει πως οι αυστηρά τηρούμενοι κανόνες ασφάλειας έχουν θετικό αντίκτυπο στην παράδοση μιας κατασκευής υψηλής ποιότητας, την ομαδική δουλειά και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, σημαντικές παραμέτρους και για το project αλλά και για τον πελάτη.

Γι’ αυτό, σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, εφαρμόζουμε πιστά και με αίσθημα ευθύνης το πρόγραμμα ασφάλειας το οποίο καταρτίζεται γι’ αυτό ξεχωριστά.

Παρέχουμε στους εργαζόμενους τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας, ο οποίος σε συνδυασμό με τη συνεχή σχετική εκπαίδευση του προσωπικού, έχει συμβάλει στον μηδενισμό των πιθανών κινδύνων και ατυχημάτων, καθιστώντας μας επάξια μια από τις ασφαλέστερες εταιρείες στον χώρο.

Οι μακροχρόνιοι στόχοι και στρατηγική της TRITON ACT συνοψίζονται στους εξής:

 

Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων με την εφαρμογή συστηματικού ποιοτικού ελέγχου προκειμένου να ανταποκρινόμαστε ως εταιρεία στις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη.

 

Συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξασφαλίζοντας την τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος καθώς επίσης και του χαμηλότερου δυνατού κόστους στην υλοποίηση εκάστοτε έργου.

 

Αξιοπιστία των παρεχόμενων λύσεων σε τεχνικό και σχεδιαστικό επίπεδο με τη συνεχή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης και τεχνικής εξειδίκευσης για την εξασφάλιση διεύρυνσης της παραγωγής τεχνικού έργου σε νέους τομείς.

Ανάπτυξη της εταιρείας με την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός εθνικών συνόρων αλλά και μεγιστοποίηση του μεριδίου αγοράς σε εθνικό επίπεδο.

OUR PARTNERS

We Believe In Valuable

Long-Term Partnerships

bottom of page