Χειρουργεία - ΜΗΤΕΡΑ

Χειρουργεία - ΜΗΤΕΡΑ

Image

Το έργο περιλάμβανε την κατασκευή 2 αιθουσών χειρουργείου σε μόλις τριών εβδομάδων από την ανάθεση!!!  Συγκεκριμένα την τοποθέτηση  του συστήματοςPALCLAD™. Το PALCLAD™ Pro είναι ένα σύστημα επένδυσης που αποτελείται από συμπαγή πάνελ PVC το οποίο προσφέρει πλήρη δυνατότητα επικάλυψης επιφανειών, δημιουργεί ένα αντιμικροβιακό περιβάλλον, είναι ανθεκτικό, με πληθώρα επιλογής χρωμάτων, ανθεκτικό στους κραδασμούς, στη φωτιά, με ηλεκτρική και θερμική μόνωση.

Μεταξύ άλλων, έγινε εγκατάσταση αντιβακτηριδιακής σταθερής ψευδοροφής, φωτιστικών σωμάτων με βαθμό στεγανότητας iP65, συστήματος ελέγχου, συστήματος ενδοεπικοινωνίας μέσω Bluetooth, συστήματος ιατρικών αερίων και νοηματικής ροής σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 6. Η εταιρεία προχώρησε ακόμη στην τοποθέτηση αντιστατικού δαπέδου με τελείωμα υγειονομικής γωνίας, εντοιχισμένων ντουλαπιών ενώ εγκαταστάθηκαν αυτόματες ερμητικές θύρες.

Τέλος η εταιρεία προχώρησε στις εργασίες πυρανίχνευσης, κλιματισμού, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και στην εγκατάσταση των ιατρικών αερίων μιας και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001.

ΠΕΛΑΤΗΣ

Νοσοκομείο "ΜΗΤΕΡΑ"

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ερυθρού Σταυρού 6
ΤΚ 151 23
Μαρούσι - Αθήνα

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ

150 m2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Ξεκίνησε 07/08/2020 και ολοκληρώθηκε 18/08/2020

Tags