ΜΕΘ Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

ΜΕΘ Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Image

Σήμερα η εταιρία μας Triton Act βρίσκεται στην τιμητική θέση να προβεί στην παράδοση 12 κλινικών ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εγώ να αισθάνομαι παραπάνω από ευτυχής.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι νέες εγκαταστάσεις στο νοσοκομείο θα βελτιώσουν ριζικά την ποιότητα των υπηρεσιών και θα προσφέρουν μία ανάσα στις διαθέσιμες υποδομές, τόσο για τους ασθενείς, όσο και το προσωπικό, οι οποίοι αμφότεροι δοκιμάζονται από τις ασφυκτικές καταστάσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία. Το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει σημαντικά στον αγώνα που δίνει το σύστημα υγείας μας απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει στη μάχη με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο έργο δεν συμβάλλει μόνο στο τώρα και στο άμεσο μέλλον, αλλά θα αποτελέσει και μία παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια.

Οι οικοδομικές εργασίες στο χώρο ξεκίνησαν 21.10.2020 και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Triton Act κατάφερε και ολοκλήρωσε με απόλυτη ασφάλεια το έργο σε 45 μέρες, νωρίτερα από το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα με την προσθήκη υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία μας, ένα από αυτά μάλιστα να είναι το νέο πρωτοποριακό για την ελληνική αγορά αντιμικροβιακο πάνελ PALCLAD Pro HYG το οποίο τοποθετούμε πλέον στα έργα μας με το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας ως στάνταρ εξοπλισμό γιατί με αυτόν τον τρόπο περιορίζουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φορείς που μας εμπιστεύθηκαν τον κκ Β. Μαρινάκη, Α. Φράγκου, ΙΟΝ Α.Ε, τη διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, οι οποίοι διασφάλισαν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, παράλληλα με τις εργασίες μας για τη διεκπεραίωση αυτού του τόσο απαιτητικού έργου.

Σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας και την αφοσίωσή σας σε όλη αυτή τη μεταβατική περίοδο, και ελπίζω ότι θα επωφεληθείτε από τις νέες εγκαταστάσεις εδώ στο νοσοκομείο, οι οποίες στόχο έχουν να προσφέρουν άνεση και ευκολία στις υπεράνθρωπες προσπάθειες σας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο του Ολυμπιακού, η κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει σε τέτοια ζητήματα και η προσωπική συμβολή του, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου.

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΜΕΘ Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δημ. Μαντούβαλου 3,
Νίκαια 184 54

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ

150 m2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

8/12/2020

Tags