Νέος χώρος NST - Καρδιοτοκογράφημα (Non-Stress Test / NST) - Μητέρα

Νέος χώρος NST - Καρδιοτοκογράφημα (Non-Stress Test / NST) - Μητέρα

Image

Το έργο αφορά την δημιουργία ενός νέου χώρου NST, όπου πραγματοποιούνται  καρδιοτοκογραφήμματα σε  γυναίκες που πρόκειται να έρθουν σύντομα σε τοκετό.

Μετά την ολική αποξήλωση δύο χώρων , παλαιός χώρος παρουσίασης βρεφών και αποδυτηρίων επισκεπτών, δημιουργήθηκε ο νέος χώρος NST.

Στόχο ήταν η δημιουργία ενός χώρου ο οποίος θα προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας καθ’ όλη την διάρκεια της εξέτασης στις μέλλουσες μητέρες, για αυτό το λόγω επιλέχτηκαν απαλές  αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ στους τοίχους, στο δάπεδο και στα λοιπά υλικά του χώρου όπως ιατρικός εξοπλισμός και εξοπλισμοί οπτικής απομόνωσης. Όσον αφορά των φωτισμό του χώρου τοποθετήθηκαν κυφοί φωτισμοί στην οροφή αλλά και στις ακμές του χώρου με αποτέλεσμα την δημιουργία μοντέρνων γεωμετρικών στοιχείων φωτισμού.

Φυσικά ο χώρος κατασκευάστηκε με γνώμονα την ορθή λειτουργικότητα αλλά και της σύγχρονες τάσεις της αισθητικής ιατρικών χώρων, τηρώντας πάντα,  πλήρως τα μέτρα προστασίας όσο για τους επισκέπτες – ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους των θεραπευτηρίων.

ΠΕΛΑΤΗΣ

Νοσοκομείο "ΜΗΤΕΡΑ"

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ερυθρού Σταυρού 6
ΤΚ 151 23
Μαρούσι - Αθήνα

ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΟΥ

100 m2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

1/10/2021

Tags