Το να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό στους συνεργάτες σου -είτε είναι στο γραφείο είτε είναι στο εργοτάξιο- και να κερδίσεις μέσα απ’ αυτό τον σεβασμό τους, είναι το κλειδί για την επιτυχία τόσο του έργου που αναλαμβάνουμε όσο και του να είμαστε όλοι ασφαλείς κατά τη διαδικασία.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια κάθε project είναι η ασφάλεια και υγεία του προσωπικού που εργάζεται γι’ αυτό -εντός και εκτός εργοταξίου.

Γι’ αυτό και ως Triton ACT συμμορφωνόμαστε με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και νόμους. Όχι απλά γιατί απαιτείται, αλλά γιατί η 30χρονη εμπειρία μας έχει δείξει πως οι αυστηρά τηρούμενοι κανόνες ασφάλειας έχουν θετικό αντίκτυπο στην παράδοση μιας κατασκευής υψηλής ποιότητας, την ομαδική δουλειά και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, σημαντικές παραμέτρους και για το project αλλά και για τον πελάτη.

Image

Γι’ αυτό, σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, εφαρμόζουμε πιστά και με αίσθημα ευθύνης το πρόγραμμα ασφάλειας το οποίο καταρτίζεται γι’ αυτό ξεχωριστά.

Παρέχουμε στους εργαζόμενους τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας, ο οποίος σε συνδυασμό με τη συνεχή σχετική εκπαίδευση του προσωπικού, έχει συμβάλει στον μηδενισμό των πιθανών κινδύνων και ατυχημάτων, καθιστώντας μας επάξια μια από τις ασφαλέστερες εταιρείες στον χώρο.